אני בלחץ
יש לי אח 60,שנפגע בראשו לפני מס שנים בתאונה.התביעה לא הסתיימה.בהתחלה מונתי לעינייני גופו כחצי שנה ולא חידשתי את הבקשה.אני מלווה אותו מאז ועש היום.אחי מאובחן עם פגיעה מוחית ובעיות נילוות.באיבחון כתוב שהשיפוט לקוי וחוסר גמישות מחשבתית.אחי אינטילגנט,מדבר יפה,מבחינתו הוא בסדר גמור.לפני התאונה היה בעל אחוזי נכות נפשית.לאחרונה גיליתי שהוא יוצר קשר עם חברות המסדרות עבודה בחול+מגורים.למזלי אין לו דרכון בתוקף אבל יתכן ויסדיר זאת.מייד הגשתי בקשה למינוי זמני +עיכוב יציאה. ההחלטה אומרת כך: לאחר עיון בבקשה ונוכח חווהד המפורטת אשר צורפה אני מורה על עיכוב יציאתו מהארץ של החסוי וזאת עד לדיון שיקבע בפני כב השופט במעמד החסוי המבקשת והיועמש רווחה.בשלב זה ינתן צו מינוי זמני בהחלטה נפרדת. לא ברור מה הוחלט,האם מוניתי כבר? האם מוניתי עד הדיון בשבוע הבא? אני בלחץ כי אחי לא יודע שהגשתי בקשה ואם ידע יכעס ויסרב למינויי כי הוא חושב שאני מטרפדת לו את התכניות.בנוסף מה אמור להחליט היועמש ? ניראה שהסתבכתי עם הרשויות .אנו שומרים עליו מאז התאונה ואחראים לשיקומו .מה לעשות?
טלי שלום, למיטב הבנתי אמורה להיות החלטה נפרדת באשר למינוייך באופן זמני כאפוטרופסית על אחיך. אני מציעה כי תבדקי את הענין בביהמ"ש. היועמ"ש אמור ליתן חוות דעתו באשר לצורך במינוי.