טלי

מה שקרה הוא

הייתי עם אחי בדיון,השופט שמע אותו .הוא מתנגד למינוי כלשהו.יש לי מינוי זמני +צו עיכוב עד שנמציא חווד פסיכיאטר ותסקיר תוך 90 יום. הפסיכיאטר שנפגש איתו כל כמה חודשים ולא נותן לו שום טיפול אלא רק שומע אותו החליט שהוא מודיע לבית המשפט שאחי לא צריך אפוט ושהוא יכול לצאת חופשי מהארץ. אם אחי יוצא מהארץ הוא פשוט ידרדר.בטוח! באיבחון נוירופסיכולוגי שנערך לו לפני שנה וחצי כתוב :שיפוט לקוי,חוסר גמישות מחשבתית,ועוד הרבה בעיות קוגנטיביות ותפקודיות. איך מתמודדים עם הפסיכיאטר הזה?מה עושים?

עו"ד גלית סולומונוב-פוגל

טלי שלום, צר לי אך אינני יכולה להשיב על שאלתך מבלי לדעת המקרה על בוריו.