ליאת

עזרה

פרודים פלוס ילד אחד בן 13 אני הגשתי תביעה בבית משפט לעינייני משפחה למזונות ולהסדרי ראיה שכתוב שאני ובעלי נפרדנו בהסכמה . האם כדאי לי להזכיר זאת שאומנם נפרדנו בהסכמה אבל אני ניסיתי למרות הכל ללכת לייעוץ ולהציל את הנישואים והוא לא רצה שום ייעוץ. תקופה לאחר שנפרדנו הבנתי שיש לו מישהי האם כדאי לי להזכיר זאת בדיון בבית משפט כלומר האם זה יכול לעזור לי לקבל מזונות ילד גבוהים יותר עצם זה שאני ניסיתי להציל את הנישואים?

עו"ד גלית סולומונוב-פוגל

ליאת שלום, אינני סוברת כי ציון טענה זו יועיל לך לענין קבלת מזונות גבוהים יותר.