מיכל

פרידה בהריון

שלום, אני בהריון בחודש השביעי ויש לי ילדה בת שנה וחצי, החלטנו להיפרד, אנחנו חיים כרגע בדירה שכורה ומהחלטה שלקחנו יחד אני לא עובדת (פוטרתי מייד בתחילת ההריון ולכן החלטנו יחד שאשאר בבית) אנחנו מתכוונים להתגרש אך כרגע אני בהריון ולכן אני יודעת שזה בלתי אפשרי, השאלה היא כזו: האם יש לי זכויות? הוא לא מתכוון לעזוב את הדירה ורוצה שאני אעזוב והוא לא מתכוון לתמוך בי כלכלית מחודש הבא ואני נשארת לבד עם ילדה בהריון וכאמור אינני עובדת. אשמח לדעת מה מגיע לי ומה אני יכולה לעשות. תודה רבה.

עו"ד גלית סולומונוב-פוגל

מיכל שלום. בוודאי שיש לך זכויות כגון מזונות, מדור וכו'. אני מציעה כי תפני לעו"ד המתמחה בתחום על מנת לקבל יעוץ משפטי מסודר, שכן פורום זה אינו מהווה תחליף ליעוץ משפטי.

מיכל מיכאלי

המון בהצלחה