נטע

תשובה מהמייל שלי

שלום, גרושתו של בעלי כותבת לו עלי כל מני אימיילים שמתארים דברים לא נכונים שאני עושה (סתם מתוך קנאה). הוא כמובן מראה לי אותם ולפעמים גם מעביר לי אותם בפורוורד. הייתי רוצה שהיא תדע שאני מודעת למיילים האלה וגם אני קוראת אותם. האם זה חוקי שהוא יעשה לי פורוורד של המיילים שלה למייל שלי ואני אענה לה מהמייל שלי ואבקש שהיא תפסיק? גם אם היא מזכירה שם כל מיני פרטים אישיים שלה ושל המשפחה שלה ושל הילדים שלהם? האם היא תוכל תבוע אותנו על משהו? תודה!

עו"ד גלית סולומונוב-פוגל

נטע שלום, ישנו ענין של הגנת הפרטיות, אולם על בעלך לבקש ממנה לחדול ממעשיה, שכן הדבר פוגע גם בך.