חיים משותפים עם תושב זר - פורום משפחה

שאלה חדשה
  • יאיר

    נשלח ע"ייאיר 16:37, 9 במאי 2014

    היי, אני וחברה שלי מאורסים והיא לא יהודיה ואין לה אזרחות ישראלית. גרנו יחד בישראל במשך כמה שנים בזמן לימודיה במלגה כאן. כרגע היא סיימה את התואר והיא מעוניינת להישאר כאן איתי. האם יש עוד דרכים חוץ מחתונה אזרחית בחו"ל? וכמה זמן לוקח לקבל אישור עבודה? תודה רבה יאיר

    השב
  • 08:25, 20 במאי 2014

    יאיר שלום,

    אני מציעה שתבדוק הענין במשרד הפנים.

    תגובה
מנהל הפורום:עו"ד שגיב כרמית איילה

מנהל הפורום: עו"ד שגיב כרמית איילה

​עורכת דין ומגשרת מוסמכת מטעם לשכת עורכי הדין בעלת משרד עצמאי וותק של למעלה מ-7 שנים, ונסיון רב ב
למידע נוסף

0723254574 חיוג
הודעה

הפורום עוסק בגירושין ובמעמד אישי, הסכמי גירושין, ממון, מזונות, חלוקת רכוש, משמורת, שלום בית, ידועים בציבור, אבהות, הסדרי ראיה , היבטים שונים בבית הדין הרבני ונושאים נוספים בתחום דיני משפחה.