רונן

שימוש בחוו"ד פסיכיאטרית שנעשתה בבית המשפט גם לבית הדין

שלום רב, במסגרת הליך הגירושין בבית המשפט עברנו חוו"ד פסיכיאטרית שלא החמיאה בלשון המעטה לאישה. בית המשפט אסר עלי להשתמש בחוו"ד (בעקבותיה קיבלתי משמורת משותפת). כיום מבקשת האישה כתובה בבית הדין. ברצוני להראות לבית הדין את אופיה הרע של האישה כפי שעולה מחוו"ד. מהם הנימוקים שאוכל לפרט לבית המשפט ע"מ שיתיר לי לעשות שימוש בחלקים המפרטים אותה ואותי (ללא חוו"ד של הילדים)? תודה

עו"ד גיל בר-זהר

רונן שלום רב, קשה מאוד לענות על שאלה זו ללא היכרות עם המקרה הקונקרטי שלך. משאלתך אני מבין כי אתה סבור שחוות הדעת תומכת בעילת גירושין שלך, ועל כן עליך לכוון נימוקיך לכיוון הזה. לייעוץ קונקרטי, אתה מוזמן לפנות. בברכה, גיל בר-זהר, עו"ד