שחר

מה עושים במקרה של חתימה על הסכם גירושים והזוג מתחרט?

התחלנו תהליך, נפגשנו לפגישת יעוץ עם עו"ד כל אחד בנפרד, כתבנו הסכם ותוך כדי, החלטנו לנסות שוב (בתקווה שיעבוד). מה עושים במצב זה עם ההסכם, שטרם הוגש לאישור בבית משפט?

עו"ד גיל בר-זהר

שחר שלום רב, עומדות בפניכם מספר אפשרויות. הראשונה והברורה מאליה היא לא להגיש את ההסכם לאישור. אפשרות נוספת הינה לתקן אותו באופן שיהפוך אותו להסכם מותנה וכך, אם אחד מבני הזוג יחפוץ בגירושין, הוא יוכל "להפעיל" את המנגנונים הקובעים בו על דרך מתן הודעה או בכל דרך בה תבחרו. אם תרצה לקבל ייעוץ על ההסכם הקונקרטי אליו הגעתם, אתה מוזמן לפנות למשרדנו. בברכה, גיל בר-זהר, עו"ד