דרינה

נשואים אזרחים האם ניתן להתחתן בגאורגיה והנישואים יתקבלו בארץ ?

אני ובן זוגי רוצים להתחתן בגאורגיה אני רוצה לדעת האם הנישואים שלי איתו בגאורגיה יתפסו כנישואים כדין כאן בארץ , מצאתי עיסקת חבילה אשר מאפשר לי להינשא בגאורגיה דרך חברת נסיעות אני רוצה רק לוודא כי אכן הנישואים שלי שם יתפסו גם בארץ , לציין כי אני ובן זוגי במקור מאוקראינה ולא מגאורגיה במידה והמוצא משנה משהו .

עו"ד שגיב כרמית איילה

משרד הפנים בישראל מכיר בנישואים אזרחיים אשר נערכו בחו"ל בתנאי שבני הזוג שנישאו מציגים תעודת נישואים רשמית מאותה מדינה בה נערכה החתונה, חתומה על ידי חותמת אפוסטיל.