נמרוד ברזלי

ביטול הסכם גירושין שנחתם בבית משפט אבל עדיין לא התגרשנו ברבנות

שלום. אני סובל מזה מספר שנים מדכאון וחרדות ברמה קשה. אני בטיפול פסיכיאטרי ופסיכולוגי והייתי כמעט שנה באישפוז יום פסיכיאטרי. במהלך תקופה זו התגרשתי. הסכם הגירושין נעשה בלי שהיה לי עורך דין. חתמתי על הסכם שהשאיר אותי בלי כלום ו2 הדירות עברו לאישתי . אני קיבלתי ממנה פיצוי על סל 250 אלף שח. הדירות שוות ביחד יותר מ 2.5 מיליון שח. עדיין לא התגרשנו ברבנות. בכמה שבועות האחרונים מצבי הנפשי התחיל להשתפר ופתאום הבנתי שניצלו את מצבי על מנת לקחת לי את כל הכסף. בערך מחצית מהכסף שקיבלתי החזרתי הלוואות. האם ניתן לעשות משהו? לתבוע ביטול הסכם בגלל ניצול מצב נפשי? יש לציין שאני כרגע חסר בית- ישן במחסן אצל חבר. כמו כן נתתי לה הלואה של 60 אךף שח שהיא מסרבת להחזיר. מה לעשות?

עו"ד שגיב כרמית איילה

שלום רב. ממליצה לך לעתור לבית המשפט אשר אישר את ההסכם ונתן לו נותקף פסק דין. כככל, בית המשפט אינו נוטה לבטל הסכמים, אלא במקרה קיצון של עושק , הטעייה וכוצ"ב. ממליצה לך לפנות לייעוץ מקצועי עו"ד מומחה בתחום. עומדת לרשותך,