קרן

האם בשלב הוכחות ניתן לחקור את העדים ללא עו"ד ?

האם בשלב הוכחות ניתן לחקור את העדים ללא עו"ד ? היות ואני מייצגת את עצמי בביהמ"ש לענייני משפחה. האם יש פורמט של שאלות שניתן להשתמש בהם בתצהיר עד? האם יש צורך להחתים עו"ד על התצהירים?

עו"ד שגיב כרמית איילה

באם את מייצגת את עצמך אכן את יכולה לחקור את העדים, תצהירים לבית המשפט צריכים להיות מאומתים ע"י עו"ד. בכל מקרה הייתי ממליצה לך להיוועץ עם עו"ד ולקבל יעוץ משפטי שכן חקירה אינה מלאכה כה פשוטה ונדרשת מומחיוח בעניין זה. בהצלחה.