דן

ערעור על פס"ד של בי"ד למשפחה

שלום, לבקשת האם השופט החליט שהילד לא יוכל לבקר בבית האב שמשמש גם כעסק,נקבעה עו"סית לעניין,פס"ד משמורת ניתן , לאחר חצי שנה התכנסה ועדה פריטטית שהחליטה שהילד יוכל להגיע לבית האב , והחלטה נקבע כפס"ד והשופט לא איפשר לאם לערער. הוגש השבוע בקשה לבר"ע למחוזי, האם ישנו טיעון שהאם לא עירערה על ההחלטה למנות עו"ס לעניין פוסלת את בקשתה לערעור על החלטת הרווחה/ פס"ד ? ניתנו לי 7 ימים להגיב על בקשתה לעיכוב ביצוע , אולי יש לכם עצה מעניינת לתת לי כי נגמר לי הכסף לעורכי הדין במשפטי המזונות והמשמורת.. תודה

עו"ד שגיב כרמית איילה

דן שלום. לצערי הרב התיק שלך מורכב, ואין זה נכון לייעץ לך באפיק זה, על סמך שאלתך. אייעץ לך בכל זאת לפנות לייעוץ משפטי, ואולי עליך לשקול פנייה לסיוע המשפטי. בהצלחה