ליזה

מעבר מגורים מדידת מרחקים

הגרוש שלי ואני סיכמנו על מרחק של 10 ק"מ אפשרות מעבר שלי עם הילדים אך לא ציינו כיצד תהיה המדידה (כרגע אנחנו גרים סמוך אחד לשני באותה עיר). כיצד נהוג למדוד את המרחק? האם מבית הגרוש? מגבולות עיר לעיר? לפי וו'יז (יש כמה דרכים והבדלים של כמה קילומטרים בין דרך לדרך)? לפי מפות גוגל (סופר מרחקים בין גבולות ערים). תודה. האם נהוג להתחשב בזמן נסיעה? מהו זמן נסיעה סביר?

עו"ד שגיב כרמית איילה

יש לבדוק את ההסכם הספציפי ביניכם. בדר"כ מדובר על מרחק בין ערים, אולם לכ מקרה ונסיבותיו