ג'קי

מזונות ילדים ע"פ הסכם

מדובר בהסכם גירושין לפני מספר שנים. נקבע מזונות על סך 4000 שח באופן גלובאלי עבור שלושת הילדים (לא נקבע באופן ספציפי מהו חלקו של כל ילד מתוך ה- 4000 שח) .עוד נקבע שכאשר כל ילד יגיע לגיל 18 יופחת חלקו בשליש. הילד הגיע לגיל 18. מה יהיה סכום המזונות ?

עו"ד שגיב כרמית איילה

יש לעיין היטב בהסכם. לא ניתן לקבוע באופו גורף. בכללי באם אין חלוקה בין מזונות ומדובר וקביעת סכום לכל ילד, הרי שיש לבצע מחצית לכל ילד ואז לנכות חלקו לשליש. אולם, זה כללי מידי, וכאמור יש לבחון את ההסכם הספציפי ביניכם, על מנת לוודא שאכן אין כל פרטים אחרים שצריכים להילקח בחשבון