טל

שינוי התביעה עי השופט

שלום ברצוני לברר הגשתי תביעה בגין אפוטרופוס בלעדי לשני ילדיי היות והאב אינו בקשר עם הילדים כלל ולא מקיר אותם ואין לי כלל קשר לתקשר איתו כאשר צריך את החתימה שלו מסרב בתוקף ובכך נפגעה גם בריאותה של הבת הקטנה שלי כאשר הגשתי את התביעה השופט החליט שהוא הופך את התביעה להסדרי ראייה מה שבפועל האב אף פעם לא ביקש לראות את הילדים השופט מחייב אותו בכוח לראות אותם והוא מסרב כך זה מתמשך כבר 4 שנים האם יש דרך לעצור שופט שדן לא בתביעה אלה במה שמתחשק לו טענתי עם כבר דנים במה שאין בתביעה אז נדון גם שהאב לא משלם אז פה השופט טען לא זה לא המקום תגישי תביעה להגדלת מזנות נראה לי מזור ונסחב זמן יקר על גבם של ילדיי

עו"ד שגיב כרמית איילה

המקרה שלך נראה לי מעט מוזר. בית המשפט דן בסעד המבוקש. לפיכך, ממליצה לך צלפנות לעו"ד שיבחן את התיק לעומקו