אייל

נכס דירה וידוע בציבור

שלום אשתי ואני החלטנו להתגרש,אנחנו בתקופה זו יושבים על טיוטת הסכם גירושים. יש לנו דירה,והחלטנו שאשתי והילדות יגורו בדירה שלנו בשנתיים הראשונות,ואני ישכיר דירה . הפחד שלי הוא שהיא תכיר מישהו ,והוא כביכול יהיה הידוע בציבור ולכן ידרוש בשלב מסויים חלק מהנכס הדירה. האם זה דבר אפשרי ?והאם יש לי על מה לחשוש? רוצה לציין אנחנו רשומים חצי חצי על הדירה.

עו"ד שגיב כרמית איילה

באופן תאורטי באם יום מן הימים יוכר כידוע בציבור יוכל לדרוש את חלקו מחלקה. בכל מקרה הייתי ממליצה לכם לפנות לעו"ד לענייני משפחה מומחה בתחום, ולא להקל ראש בהסכם ובניסוחו, שכן יש צורך בידע ובמומחיות בהסכמים מעין אלו