משה כהן

עיון בפרטה ובבקשה להשקעה

שלום אני אפוטרופוס לגוף על אימי ויו מאפוטרופוס לרכוש בן דוד אשר מקשה מאוד בקשנו ממנו ומהפיקוח לראות העתק מהפרטה ומבקשה להשקעת כספים והוא מסרב גם מפקח באפוטרופוס לא מוכן לתת לעיין בחומר מנגד יש אפשרות להתלונן על האפוטרופוס אצל מפקח אבל כיצד ניתן לעשות זאת ללא קבלת החומ די ברור לי כי ההתנהלות איננה תקיה ובתור בן שמטפל בחסויה קשהלי לקבל את התירוץ של הגנת הפרטיות. אני יודע איזה רכוש יש לאמא שלי אבל אני רוצה לוודא שלא גונבים אותו. כיצד ניתן לקבל את החומר מבלי לפנות אל בימ"ש ומהי הפסיקה בעניין. תודה.

עו"ד סיון אלה-לוי

שלום משה, תאלץ לפנות לבית המשפט על מנת לקבל את מבוקשך. תצטרך לספק נימוקים המתיישבים עם החוק בנוגע לבקשתך. אם אינך מסכים עם אופן התנהלות האפוטרופוס לרכוש שמונה לאמך, הרי שההליך הנכון הוא בבקשה להחלפת האפוטרופוס. בברכה, סיון אלה-לוי, משרד עו"ד וגישור