אבי סמרה

מה הסכום שעליי לשלם בזמן שנת השירות של בני (כבר אחרי גיל 18)

גרושתי דורשת שאשלם לה את מלוא סכום המזונות עד לגיוס לצהל (היה לו כבר תאריך והוא סרב להתגייס לשירות.ולכן נשלח לשנת שירות מקבל מדור כסף ותחבורה בחינם. אציין שרשום בהסכם שעליי לשם עד הגיוס דמי מזונות אך לא נלקח בחשבון שהגיוס ידחה בשל שנת שירות .

עו"ד סיון אלה-לוי

שלום אבי, בדר"כ מועד תחילת שנת שירות שקול למועד גיוס, בייחוד כאשר הילד כבר מקבל תשלום בגין מדור ותחבורה בחינם. בברכה, סיון אלה-לוי, משרד עו"ד וגישור