מיקי

סמכות בית המשפט לענייני המשפחה

היי, 4 חודשים (בדיוק) יצאתי עם מישהי כל אחד התגורר בביתו, אין מכרים משותפים, במהלך תקופה הוציאה ממני דרך נצול 35,000 עבור שיפוצים ביתה, יש קבלות ותיעוד, ודירה שהיא משכירה, טענה שתחזיר, לא מחזירה מסיבה זו יחסים עלו על שרטון. האם סמכות עניינית לבית המשפט לענייני המשפחה או שבשל סכום ניתן לפנות לבית המשפט לתביעות הקטנות?

עו"ד סיון אלה-לוי

שלום מיקי, נשמע שאין לכם זיקה לביהמ"ש לענייני משפחה ווכל לתבוע בתביעות קטנות. האמור אינו מחליף ייעוץ משפטי מעמיק בעניין. בברכה, סיון אלה-לוי, משרד עו"ד וגישור