סיוני

אבהות אבהות אבהות אבהות

מישהי בהריון (מתרומת זרע) ורוצה לרשום גבר שמכירה בתור האב בתעודת הלידה מבלי לרצות שישמש כאב הילד אלא רק לצורך הרישום. 1. מה המשמעות מבחינת הבחור? יש לו איזשהי מחוייבות? האם חייבים לעגן זאת בהסכם? 2. שם המשפחה של הילד נשאר שם המשפחה של האם? 3. על מה הוא מצהיר בעצם? שהוא האבא? שישמש כהורה לילד? 4. בבוא היום תהייה לו יכולת לקבוע משהו לגבי הילד? 5. תמיד אפשר בבדיקת אבהות להוכיח שאינו האבא הביולוגי נכון? אשמח לתשובה מפורטת לפי שאלותיי. תודה רבה! אודה לתשובה למייל שלי

עו"ד סיון אלה-לוי

שלום לך, לא ניתן לרשום אב לילד במעמד הלידה במצב בו בני הזוג אינם נשואים. בברכה, סיון אלה-לוי, משרד עו"ד וגישור