אורין

האם זכאית לקבל כתובה ?

שלום רב אני בהליך גירושין רוצה לדעת האם אני זכאית לקבל כתובה בסך 52,000 ש"ח על אף מצבו הכלכלי... יש לציין שהסיבה היא שלא מסתדרים לטענתו ... אני לא רציתי בגירושין והוא מאיים שאם אעכב אותו ברבנות ברצון שלי לשלום ביית הוא ישאיר אותי ללא קורת גג...תודה מראש אורין

עו"ד סיון אלה-לוי

שלום רב, בעל המעוניין להתגרש מאשתו מחוייב בתשלום כתובתה, אלא אם הוכיח כי יש לו עילת גירושין. בדרך כלל ניתן לבקש בבית הדין הרבני את עיכוב הליכי מכר הבית עד לסיום בירור עילת הגירושין. סיון אלה-לוי, עו"ד