ערן ברקוביץ

אחד הצדדים מכר בית שהיה רשום על שמו בלבד ובכסף זה נרכש בית משותף כאשר שני הצדדים רשומים כבעלים

זוג שהתגרש ולאחד הצדדים היה בית בבעלותו. הזוג חזר לחיות ביחד ואותו צד מכר את הבית וביחד רכשו בית ושניהם רשומים כבעלים. הזוג נפרד שוב , אותו צד שהיה בעל הנכס טוען שהצד השני חזר אליו רק כדי לרכוש בית ביחד ולאחר מכן ירצה להיפרד כדי "לזכות " במחצית מהנכס. האם בבית המשפט ניתן להוכיח זאת?

עו"ד סיון אלה-לוי

שלום רב, ברגע שהבית נרשם על שם שני הצדדים בחלקים שווים מהווה הדבר ראייה חלוטה וגמורה על זכויותיהם השוות בנכס. בברכה, סיון אלה-לוי, עו"ד