אבנרי

הארכת מועד להגשת ערעור על פסק דין

הגשתי תביעה לבית הדין לענייני משפחה בירושלים, והפסדתי. בפסק-הדין השופט כתב שיש לי 30 יום להגיש ערעור. אני רוצה לבקש מבית-המשפט שיאריך לי את התקופה שבה אני יכול להגיש ערעור. השאלה שלי היא טכנית- למי אני מגיש את הבקשה? האם לבית הדין לענייני משפחה שנתן את פסק הדין, או לבית המשפט המחוזי בירושלים?

עו"ד סיון אלה-לוי

שלום רב, יש להגיש הבקשה לביהמ"ש המחוזי בברכה, סיון אלה-לוי, עו"ד

אבנרי

האם מבחינה טכנית-צורנית הבקשה צריכה לעמוד בקריטריונים מסוימים? לדוג', הגשתה של חוות שעת רפואית צריכה להיראות בצורה מסוימת (כמו בס' 24 לפקודת הראיות), האם גם כאן יש קריטריונים מסוימים של צורה או שמספיק שהבקשה תהיה מפורטת ומנומקת?