יואלה

בירור לגבי זכויות משפטיות

שלום רב, אנחנו נשואים עם שלושה ילדים.אני עובדת ובעלי קרוב לשנה אינו עובד ואינו מכניס פרנסה הביתה. הוא אומר שהוא מחפש עבודה.אני משכנעת אותו שייקח כל דבר,אפילו שליחויות העיקר להביא קצת כסף הביתה,אבל הוא אינו מוכן לעבוד בכל דבר. רציתי לדעת אם במצב כזה יש חוק כלשהו שיכול לעזור? תודה

עו"ד סיון אלה-לוי

שלום רב, אין חוק שיכול לחייב אותו לעבוד. במידה ותתגרשו והוא עדיין לא יעבוד ובמידה והוא אדם בריא שכשיר לעבודה, הוא יצטרך לשלם מזונות בהתאם לפוטנציאל ההשתכרות שלו. בברכה, סיון אלה-לוי, עו"ד