אלייי

נחדד את שאלתנו......................................................................................

רק אחרי שיצא צו עי בית דין ,אחד היורשים מבקש להסתלק מהירושה לקראת מכירת דירת ירושה וחלוקת מזומן.האם חייבים להתעקש על תיקון צו הירושה?, פרט להגשת תצהיר הסתלקות שנחתם וטרם הוגש, או שאפשר להסתפק , במקום תיקון הצו, בהסכם חלוקת עזבון שבו המסתלק גם מוותר תכלס על חלקו או שמעמידו על סכום סלי של 100 שח..

עו"ד סיון אלה-לוי

שלום, לאחר שניתן כבר צו ירושה ניתן להסתלק מחלק בעיזבון רק אם טרם חולק העיזבון. במקרה זה יש להגיש את תצהיר ההסתלקות מהעיזבון לאותו גורם שנתן את צו הירושה - ביה"ד הרבני בעניינכם. בברכה, סיון אלה-לוי, עו"ד