סיוון

שאלה על עדכון הגרוש בשינויים

שלום, הילדים במשמורת שלי ואשמח לדעת, האם יש חובת עדכון על דברים הקורים אצלם לגרוש. למשל אם אחד מהם לא מרגיש טוב, קרה לו משהו בבית ספר. האם זו חובה על פי החוק או שזה בגדר הסכמה ביננו. תודה רבה

עו"ד סיון אלה-לוי

שלום, כל הורה יכול להתעדכן ישירות במצב החינוכי, החברתי, הרגשי של הילדים אצל גורמי החינוך השונים בלא קשר למשמורת. יחד עם זאת, על כל הורה לעדכן את ההורה השני באירועים חריגים שקורים לילד בזמן שהייתו עמו, לרבות אירועים רפואיים וכיוצ"ב. בברכה, סיון אלה-לוי, עו"ד