אריה ע.

בקשה לקבורת על מה נדרש?

בן קשיש , אחרון שנותר לאימו המנוחה ז"ל אשר נפטרה לפני כ 40 שנה רוצה לאחר 120 שנה להיקבר מעליה בבית העלמין . כל אחיו ואחיותיו נפטרו כבר מהעולם. מה תוכן התצהיר המשפטי/הנוטריוני שנדרש על מנת לקיים את בקשתו?

עו"ד סיון אלה-לוי

שלום, ניתן לכתוב צוואה ובה הוראות בנוגע לאופן קבורתו. מעבר לכך, לשאלה האם ניתן יהיה לבצע זאת אופרטיבית, אני מציעה לפנות ישירות לגופים הרלוונטיים כגון חברה קדישא ולשאול אותם. בברכה, סיון אלה-לוי, עו"ד