אביייי

הורות משותפת לידועים בציבור לתינוק

נולד לי ולבת זוגתי תינוק לפני שבוע וחצי. אנחנו לא מסתדרים והיא החליטה לעזוב את הבית ולחזור להורים שלה עם התינוק . האם אני יכול לדרוש הורות משותפת כלומר שחצי מהזמן התינוק יהיה אצלי וחצי מהזמן אצלה? אגב, בזמן השהיה בבית החולים גם הצהרנו בפני פקידת משרד הפנים שאני אב התינוק . השאלה אם משפטית אני יכול לדרוש הורות משותפת

עו"ד סיון אלה-לוי

שלום אבי, עלייך לפתוח תיק ליישוב סכסוך בהקדם ובנוסף להגיש בקשה לסעד זמני דחוף להבטחת קשר של הורה עם ילד. לא מומלץ לבצע הליכים אלו לבצע אלא בליווי עו"ד בלבד. ככל שתתמהמה עם פתיחת ההליכים כך המצב י קבע ויהיה קשה לשנותו. מוזמן ליצור קשר לייעוץ מעמיק. בברכה, סיון אלה-לוי, עו"ד