כרמית

האם ניתן לתבוע משמורת בבית משפט בנסיבות אלה

בעלי ואני לפני גרושין, אני תבעתי אותו בבית משפט על חלוקת רכוש בלבד. הוא תבע משמורת ברבני. ככל שאגיב לרבני שאני לא רוצה שהמשמורת תידון ברבני, ולא אגיב גופו של עניין. 1. האם לרבני לא יהיה מה לעשות עם זה ואוכל לתבוע משמורת בבית משפט? 2. באם הרבני כן ידון במשמורת, ויכריע האם אחרי הכרעת הרבני ובחלוף הזמן נניח שישתנו דברים וארצה לתבוע בבית משפט משמורת אצלי, האם אוכל לעשות זאת ולתבוע משמורת בהית משפט? תודה רבה

עו"ד סיון אלה-לוי

שלום, ברגע שהוא פתח את הליך המשמורת בביה"ד הרבני שם זה ידון ואם לא תגיבי יוכל להינתן פסק דין כנגדך. בעתיד בהינתן שינויי נסיבות סוגית המשמורת תמשיך להיות נידונה בביה"ד הרבני שם נידונה מלכתחילה. מוטב שתפני לקבל ייעוץ מעמיק. בברכה, סיון אלה-לוי, עו"ד