רויטל

האם ניתן לדון בתביעת גרושין או שיש להמתין

באם אשה מגישה תביעת חלוקת רכוש בבית משפט, ובעלה במקביל מגיש תביעת גרושין ומשמורת ברבני, האם בית הדין הרבני חייב להמתין להכרעה בתביעת חלוקת הרכוש המתנהלת בבית משפט, לפני שהוא מתחיל לדון בתביעת הגרושין? או שהרבני יכול לדון ולהכריע בגרושין ובמשמורת במקביל לכך שתביעת חלוקת הרכוש עדיין מתנהלת בבית משפט? תודה רבה

עו"ד סיון אלה-לוי

שלום שאלתך נענתה כבר

רויטל

קודם שאלתי לגבי הגשת תביעת משמורת ברבני? והבנתי שניתן להגיש, עתה שאלתי משהו אחר, שאלתי האם לאחר שהבעל יתבע משמורת ברבני האם הרבני ידון בתביעה או שיחליט שאינו יכול לדון ולהכריע בה בטרם עניין חלוקת הרכוש יוכרע בבית משפט. תודה רבה

עו"ד סיון אלה-לוי

וודאי שידון בתביעת המשמורת במקביל