אריאלה

תביעת גירושין ללא ישוב סיכסוך

שלום, סיוון. פעמים הוגשו על ידי בקשות ליחידת הסיוע בבית הדין הרבני, אך הבעל לא הגיע. ברצוני להתגרש אך הוא לא מוכן לפנות את הדירה שכורה , כשחוזה על שמי בלבד. נאמר לי שאני יכולה להגיש תביעת גירושין ללא 4 פגישות של סיוע עקב אי הגעתו. איך ניתן להתקדם בתהליך כשבעל לא מוכן לעזוב את הדירה.כל הכלכלה של הבית וילדים עלי. האם בית הדין הרבני יכול להכריך אותו לעזוב את הדירה ברגע שאגיש תביעת גירושין. אין רכוש וחשבון בנק משוטף. מטרה להשיג גט כמה שיותר מהר גם ללא מזונות.

עו"ד סיון אלה-לוי

שלום, במצב הזה חשוב מאוד שתקבלי ייעוץ משפטי לפני שתנקטי בכל צעד ולפני שתפתחי כל תיק. מאוד חשוב להחליט לפני הסיפור האישי והנסיבות שלך איפה יהיה לך המיטבי ביותר לנהל כל עניין - ביה"ד הרבני או בביהמ"ש למשפחה. ברגע שתפתחי רק בביה"ד הרבני לא תוכלי לעבור לאחר מכן לביהמ"ש למשפחה. אל תעשי כל צעד לפני שקיבלת ייעוץ משפטי. המקרה הוא רחב מדי כדי להגיב בשאלה בפורום שמיועד למענה נקודתי. תוכלי לפנות בטלפון הפרטי. בברכה, סיון אלה-לוי, עו"ד