איציק

זכויות אישה בכסף המשותף

זוג קשישים נשואים כ-20 שנה בנישואין שניים, שניהלו כלכלה משותפת בחשבונות בנק נפרדים ואף הבעל נתן כרטיס אשראי לאישה (שמחייב את חשבונו)-שתוכל לקנות כרצונה. בעקבות דמנציה קשה לבעל-האישה הגישה בקשה למינויה לאפוטרופוס-אך ביתו מנישואין קודמים התנגדה-ומונה אפוטרופוס חיצוני. מאז חלה בעלה- האישה חשה פגיעה מהותית ברמת חייה הכלכליים והמוגבלות .. וברצונה לתבוע את זכויותיה מהאפוטרופוס בחשבון הבנק של בעלה כך שתוכל להמשיך לחיות מבחינה כלכלית כמו שהיה כשבעלה היה בריא. מהי התביעה שעליה להגיש?

עו"ד סיון אלה-לוי

שלום, עליה לפעול בדיוק באותם הליכים בהם הייתה פועלת לו בעלה היה כשיר. מזונות אישה וכו'. מומלץ לקבל ייעוץ מעמיק לפני הגשת כל תביעה. בברכה, סיון אלה-לוי, עו"ד