מיכל מיכל

מה רצוי לעשות במקרה הבא

בדיון בבקשתי לקבלת צו הגנה כנגד בעלי, בעלי ועורכת דינו הגיעו עם כתב תגובה ביד אותו לא מסרו לי לפני הדיון. בדיון הגענו להסכם שבעלי לא חוזר יותר לדירה אך כתב התגובה מכיל הרבה שקרים שבעלי יוכל להשתמש בהם כנגדי בהליך הגרושין שיהיה. האם כדאי לשלוח לבית משפט מסמך שאומר שכתב התגובה נמסר לי בתוך הדיון עצמו ולכן לא יכולתי להגיב לו ולשקרים שלו, ושחשוב לי שסיבת אי תגובתי תהיה בהירה.

עו"ד סיון אלה-לוי

שלום, אם הגעתם כבר להסכמות לא תהיה משמעות למסמך נוסף כזה שתגישי. בברכה, סיון אלה-לוי, ע"ד