כרמית

שאלה דחופה לגבי חשיפת מסמכי גישור ואיך לפעול כנגד החושף

הגישור הפרטי ביני לבין בעלי התפוצץ, לדיון בבקשתי לקבלת צו הגנה מפני בעלי, בעלי ועורכת דינו הגיעו עם תגובה כתובה שהגישו ואליה צרפו את הסכם שכ"ט הגישור, ומסמך מתווה הגישור הפרטי ביני ובין בעלי, שמפרט מה יהיה בגישור שמפרט שנפריד מגורים ועוד.. וכו' האם עצם צירוף והצגת מסמכי הגישור הפרטי לביהמ"ש מהווה הפרה כלשהי שהרי גישור זה משהו חסוי. הלא כן? ככל שמדובר במעשה לא תקין מצד בעלי ועורכת דינו , מה ביכולתי לעשות בעניין? האם להתלונן בלשכת עורכי הדין כנגד עו"ד שצרפה את מסמכי הגישור?  איזה סנקציה ניתן להפעיל?  או מה ניתן לעשות בנדון?  תודה רבה

עו"ד סיון אלה-לוי

שלום, וודאי שמדובר בהתנהלות אסורה. אין לחשוף מסמכים מהליכי גישור ומו"מ. את יכולה להגיש בקשה למחיקת המסמכים הללו מהתיק וחיוב בהוצאות. ואת יכולה גם להגיש תלונה בלשכת עורכי הדין. בברכה, סיון אלה-לוי, עו"ד