סיגל א.

איך לסרב לבקשת קיזוז בזמני שהות

בעלי ואני מתגוררים בנפרד, קבועים לנו זמני שהות זמניים לחודשיים. בשבת הקרובה זה התור של בעלי להיות עם הילדים, עושים שבת שבת, הוא ביקש ממני שבגלל שהוא עדיין לא מאורגן, הילדים יהיו אצלי בשבת הקרובה וביקש שבהמשך נתקזז על השבת הזו שהיו אמורים להיות אצלי. האם זה מקובל להתקזז , קשה יהיה לילדים להיות 2 שבתות ברצף אצלו, ואם לא אסכים לכך, איך לנמק זאת מה לומר לו? נוכח שהוא טוען בשקר שאני מפרידה בינו לבין הילדים, ואני לא רוצה שתשובתי תשמש אותו להמשיך להציג אותי בשקר ככזו שמפרידה? תודה

עו"ד סיון אלה-לוי

שלום, את יכולה להסכים לבקשת החילוף אך לומר שאת לא חושבת שבהמשך זו תהיה מטובת הילדים שלא לשהות איתך 2 שבתות רצופות. בברכה, סיון אלה-לוי, עו''ד