רויטל

הניתן לבקש באותה בקשה ......

ידוע לי שאשה יכולה לפנות לבית משפט ולבקש סעדים לפי חוק מניעת הטרדה ולפי זכותה למדור שקט ושליו, שואלת: האם האשה יכולה באותה בקשה לביהמש לבקש שביהמש יפסוק לפי חוק למניעת הטרדה ו/או לפי זכותה וזכות ילדיה למדור שקט ושליו? או שאי אפשר לבקש עם "ו/או" והאשה חייבת לבחור לבקשה באותה בקשה לפסוק רק לפי אחד מהם? תודה רבה

עו"ד סיון אלה-לוי

אפשר לבקש גם וגם. יש להיעזר בייצוג משפטי. ניתן גם דרך הלשכה לסיוע משפטי במידה והנך עומדת בקריטריונים. לא מומלץ לקבל ייעוץ בעניינים חשובים אלו בפורום.