יניב חדידה

האם ניתן לתבוע על אלימות כלכלית

צהריים טובים; ברצוני לשאול ולברר סוגייה משפטית הנוגעת לעוולת אלימות כלכלית שחוויתי במהלך 10 שנות נישואיי מצד האישה אלימות כלכלית הכוללת חיים משותפים ללא צ'קים על שמי,לא כרטיסי אשראי על שמי,רכב רק על שם ושימושה הבלעדי של האישה,וללא גישה לחשבון המשותף ברצוני לברר האם יש עילה לתביעה תחת קטגוריה של דיני משפחה בגין עוולה זו

עו"ד סיון אלה-לוי

שלום, טרם עבר החוק שמאפשר להגיד תביעה לפיצוי נזיקי בגין עוולה של אלימות כלכלית. בברכה, סיון אלה-לוי, עו''ד