סיגל שאלה לגבי צו בית משותף

חובות בחשבון משותף ומשמעות כיסויים

לי ולפרודי היה חשבון בנק משותף בו התנהל הכל העסק שלו וצרכי הבית בערבוביה. הקפאנו את החשבון הזה אך יש בו מינוס גדול, אני טוענת שהמינוס נגרם מהעסק של פרודי והוא טוען שנגרם מצרכי הבית. הבנק תבע אותנו בגין המינוס. ככל שנשלם לבנק את המינוס ביחד חצי חצי ונעשה ביננו הסכם האומר שאין בכך בכדי לקחת על עצמנו אחריות לחוב שיכיסינו ושאין בזה שכיסינו החוב בכדי ויתור על טענותינו, וכיוצא בזה האם זה ימנע או יחליש או יגרע מטענותיי בהמשך למשל בהליך משפטי לכך שהחוב לא אמור לחול עליי היות ונבע מהעסק שפרודי רוצה להשאיר לעצמו, והאם אוכל לקבל מבעלי החזר התשלום ששילמתי לבנק? שוקלת לשלם בגין ריביות וסנקציות מרחפות אך רוצה להיות בטוחה שזה לא יפגע בטענותיי ובסיכויי בהמשך בהליך משפטי למשל. תודה רבה

עו"ד סיון אלה-לוי

שלום, אם רושמים שאין ויתור על טענות אז אין ויתור על טענות. עלייך לקבל ייעוץ משפטי מסודר ולא במסגרת זו. בברכה, סיון אלה-לוי, עו"ד