סיגל שאלה לגבי צו בית משותף

שאלה דחופה האם אוכל לקבל בחזרה כסף ששילמתי

לפרודי ולי יש חשבון בנק משותף ומוקפא שנוהל בו הבית והעסק על שם בעלי , החשבון עם חובות. הבנק תבע אותנו. אני טוענת שהחוב הוא של בעלי שנוצר בגין העסק שעל שמו, והוא טוען שהחוב הוא של שננו לטענתו נוצר בגין הוצאות הבית. הבנק מוכן לפטור אותי מהתביעה אם אשלם סכום איקס. אם אשלם לבנק סכום איקס האם אוכל לקבל בהמשך את הכסף מבעלי באותן טענות ששילמתי חוב שנוצר בגין העסק שעל שמו רק בגלל התביעה כנגדי? או שבגלל ששילמתי זה יהווה כלקיחת אחריות ולא אוכל לדרוש מפרודי כסף זה בחזרה?  תודה רבה

עו"ד סיון אלה-לוי

שלום, ראי תשובתי לשאלתך שעניתי מטה. בברכה, סיוןל אלה-לוי, עו"ד