מיכל מיכל מיכל

מה נכלל בהגדרה בריאות וחינוך שאלה דחופה

1) האם ההגדרה של חינוך ובריאות בהסכם גרושין כוללת : קייטנות, טיפולים כמו: קלינאי תקשורת, פסיכולוג, טיפול רגשי, אופניים שמחליפים מידי שנתיים תספורות חוגים אבזור לחוגים שיעורים פרטיים 2) איפה נכללים נעליים וביגוד? תחת איזו הגדרה? תודה

עו"ד סיון אלה-לוי

שלום, כל זוג מגדיר לעצמו בהסכם. אופניים בדרך כלל לא נכלל. כל היתר כן, אבל בסייגים (מחזור קייטנה אחד, חוג או שניים וכד') ביגוד נכלל במסגרת חיוב המזונות השוטף בדרך כלל. בברכה, סיון אלה-לוי, עו''ד