תומאס

כספי ירושה מינוף וגירושין

שלום, אני אמור לקבל כספי ירושה, להבנתי כדאי שזה ישב בחשבון נפרד לגמרי מהאישה ולא יהיה העברות לאישה מחשבון זה....השאלה האם אני אוכל למנף את הכסף במניות או בפקדונות בחשבון זה בבנק או שאז זה ייחשב ככסף מתגלגל ויהיו לה זכויות בכסף- יש לנו ילדה והאישה שוקלת אם להתגרש אז מנסה לבדוק איך להגן עליי, תודה

עו"ד גלית צור

כאמור כספי ירושה אינם חלק מאיזון משאבים על פי חוק יחסי ממון אך כדאי להקפיד על ההפרדה ולא ליצור עירוב שיכול לאחר מכן להוביל לטענת שיתוף גם בכספים אלו או בנכסים לעניין השקעות ומינוף- ככל וגם הן תבוצענה תוך הפרדה מוחלטת אתה יכול לעשות כרצונך בכל אופן כדאי לקבל יותר פרטים על מנת ליתן לך יעוץ קונקרטי בנושא הפרדה בגירושין