ליאורה

מחלוקת על רישום ילד למוסד חינוכי

שלום רב, לגבי כתב תביעה/בקשה בנוגע לרישום ילד בן 12 לחטיבת ביניים כאשר ההורים לא מסכימים על בי"ס: 1. מה האורך המקסימלי שצריך להיות כתב התביעה? 2. לגבי מבנה כתב התביעה - הרי קודם כותבים את הרקע למחלוקת ואז את הבקשה עם הנימוקים לבקשה. השאלה היא האם כותבים כותרות או שכותבים את הסעיפים ברצף, ללא כותרות? כלומר, האם כותבים כותרת "הרקע לבקשה" ואז כותרת "הבקשה" ואז "הנימוקים לבקשה"? תודה.

עו"ד גלית צור

מבנה תביעה במשפחה בעקרון יש תקנות המפרטות במדויק מה צריך להכלל בתביעה במשפחה אורך מהות הסעיפים חלוקתם וכו' אך בדר"כ לצד שלא מיוצג בתי המשפט פחות יקפידו לכן ניתן לקרוא התקנות אך ניתן בצורה פשוטה לכתוב הדברים ושלא יעלו על מקסימום 12 עמודים כולל כותרת ובדר"כ זה יעבור ככל ואין ייצוג משפטי