33333

שאלה בבקשה..........

שלום . צריכה הכוונה לאיזה עורך דין פונים במצב של אח שמהלך איימים על ההורים . הם מפחדים להתלונן . הוא לא גר בבית שלהם ,בא ועושה ככול העולה על רוחו .העניין הוא שגם שפונים בשמם למשטרה , הם סוגרים את זה ואומרים שהכל בסדר ומטייחים הכל . מה ניתן לעשות מבחינה משפטית שבמידה ואצטרך עדויות בעתיד לזה שהוא מהלך אימים יהיו הוכחות ? תודה רבה

עו"ד גלית צור

הכתובת הינה כמובן פניה מהירה לעורך דין לענייני משפחה המתמחה בתחום, על מנת שייעץ ויסביר את הסיטואציה כולל הנחיות . מוזמנת להתקשר 050-7427780