דני יוסף

חלוקת רכוש בין בני זוג

היי אם לאישה יש עסק בתחום הקוסמטיקה שהוקם בתקופת הנישואין ופועל במשך שנים. האם בעת גרושין אפשר לדרוש חצי מערך המלאי חצי מערך הציוד של העסק חצי מערך העסק (מוניטין שנצבר במהלך שנות הנישואין ) על פי הכנסות חודשיות שנתיות . תודה

עו"ד גלית צור

חלוקת רכוש איזון משאבם איזון העסק המלאי- מה ניתן לדרוש? בעקרון כל רכוש ונכס שנצברו במהלך תקופת החיים המשותפים הינם ברי איזון כולל מלאי ציוד מוניטין וכו' כמובן שכל מקרה לגופו וקיימים גם חריגים אך באופן כללי- בוודאי שכן