דני יוסף

תביעת כתובה ע'י אישה

היי יש הסכם בינינו.....אושר בבית הדין הרבני. חלק מההסכם זה מכירת 2 דירות בבעלותנו וחלוקת התמורה בינינו. סך הכול 3 מיליון שקל לכול צד. אין חובות אין משכנתא. האישה מעוניינת לתבוע כתובה . האם יש על מה אחרי שתקבל את התמורה ממכירת הדירות ? תודה .

item.Author מנהל הפורום עו"ד מורן אייזנקוט

שלום, ראשית יש לקבל את הפרטים המלאים אודות התביעה והרכוש המשותף של הצדדים, בין אם כולו רשום על שם שני הצדדים ובין אם לאו. בנוסף, יש לדעת האם חלוקת הזכויות הפנסיוניות נלקחה בחשבון. באופן כללי אין "כפל מבצעים" ולא ניתן לקבל גם רכוש הרשום על הצד השני וגם את סכום הכתובה אך כל מקרה יבחן כאמור לגופו. אין באמור לעיל כדי להוות יועץ משפטי פרטני. יש צורך בהתייעצות וחוות דעת מדויקת תוך קיום פגישה וקריאת החומר הרלוונטי. לקביעת פגישת ייעוץ ניתן לפנות למספר המשרד : 054-6634858