יעל בבבב

מינוי אופטרופוס נוסף

שלום, הורי הם האופטרופוסים של אחותי בגירה נכה 100% קוגנטיבית .נמצאת במסגרת אלו"ט. מפאת גילם המבוגר מעל 80.הם רוצים כעת לצרף גם אותי ( אני אחותה היחידה) ואני כמובן דואגת לה תמיד. זאת שלאחר מותם אני אדאג לה ולא אופטרופוס הכללי. או של אלו"ט. מה צריך לשם כך? ראיתי באתר ממשלתי שיש טופס אותו ממלאים ומגישים לבימ"ש.לעיניי משפחה ויש לשלם אגרה. מה זה עוד מצריך במקרה שלי ? תודה על המענה

item.Author מנהל הפורום עו"ד מורן אייזנקוט

שלום יעל, ראשית אמליץ בכל מקרה ולבטח במקרה של צירוף אפורטופוס לשכור שירותים של עו"ד מתחום דיני המשפחה. לשאלתך, יש להגיש תביעה לבית המשפט לענייני משפחה להוספת אפוטרופוס נוסף יחד עם הורייך. על התביעה להיות תואמת לדרישות הדין לרבות הסבר ופירוט וכן תצהירים מאומתים על ידי עו"ד מטעם הורייך. אין באמור לעיל כדי להוות ייעוץ משפטי פרטני. יש צורך בהתייעצות וחוות דעת מדויקת תוך קיום פגישה וקריאת החומר הרלוונטי. לקביעת פגישת ייעוץ ניתן לפנות למספר המשרד : 054-6634858