שירוש

בהליך גירושים לאחר 20

מתגרשת מאיש קבע לאחר 20 שנה לי אין קופות או משהו שצברתי במהלך השנים האלה וגם לא הצלחתי לפתח את עצמי בשום דרך בגלל גידול הילדים האם כדאי למצוא אקטואר שמתמחה בכספי צבא או כול אקטואר והאם יש הבדל בין תביעה בכספים האלה בבית הדין או בית משפט?

item.Author מנהל הפורום עו"ד מורן אייזנקוט

שלום, תביעה רכושית המוגשת באמצעות עו"ד העוסק בתחום דיני המשפחה הינה הכרחית במקרה זה ויפה שעה אחת קודם על מנת למנוע הברחות כאלו ואחרות. הנוהג הוא הגשת תביעה רכושית במסגרתה יש להגיש בקשה למינוי אקטואר לצורך איזון כלל הזכויות כלל הזכויות שקיבל בהיותו איש קבע. בנוסף, לאור מה שסיפרת ייתכן ויש לעתור לבית המשפט במסגרת התביעה הרכושית לחלוקה בלתי שוויונית (לטובתך) על פי החוק. לצורך קבלת החלטה ביחס לערכאה שיפוטית יש לקבל תמונה רחבה על נסיבות המקרה במסגרת פגישת יעוץ. אין באמור לעיל כדי להוות ייעוץ משפטי פרטני. יש צורך בהתייעצות וחוות דעת מדויקת תוך קיום פגישה וקריאת החומר הרלוונטי. לקביעת פגישת ייעוץ ניתן לפנות למספר המשרד : 054-6634858