אלדד שרוני

ילד שנולד מחוץ לנישואים

רווק נולדה לי בת לגרושה + מה הזכויות שלי? איך עובד התהליך? האם יש אפשרות להסכם שאני משלם על כל צרכיה של ביתי? או שזה חייב להיות סכום שהולך לבת זוגתי לשעבר? מציין שאני רוצה להיות שותף פעיל בגידול הילדה אני מתכוון להוציא אותה מהמעון פעמיים שלוש בשבוע כמה אני צפוי להיות חייב לה עפ חוק? למה אני צריך לצפות?

item.Author מנהל הפורום עו"ד מורן אייזנקוט

שלום אלדד, ראשית ועל מנת למנוע הליכים משפטיים ושכר טרחת עו"ד גבוה בעתיד- יש להגיע להסכמות ביחס לכלל ענייני הקטינה במסגרת הסכם כולל אשר יקבל תוקף של פסק דין על ידי בית המשפט לענייני משפחה. את ההסכם הנ"ל יש לערוך באמצעות עו"ד מתחום דיני המשפחה. ביחס לתשלומי דמי המזונות- עולם המזונות מורכב ממספר שיקולים ונסיבות מקרה המשתנים ממשפחה למשפחה. לרבות ולא רק: גובה הכנסה של הצדדים, גיל הקטינה, הסדרי שהות של הקטינה עם כל אחד מהצדדים ועוד. משכך לא ניתן להעריך במסגרת תשובה כתובה זו את גובה דמי המזונות. אין באמור לעיל כדי להוות ייעוץ משפטי פרטני. יש צורך בהתייעצות וחוות דעת מדויקת תוך קיום פגישה וקריאת החומר הרלוונטי. לקביעת פגישת ייעוץ ניתן לפנות למספר המשרד : 054-6634858