משפטי– זאפ
משפטיפורומיםדיני משפחהאפוטרופוס לקטינה

מנהלי הפורום

עו"ד מורן אייזנקוט

עו"ד מורן אייזנקוט

מורן אייזנקוט עורכת דין מומחית לענייני משפחה. מייסדת המשרד וחברה בלשכת עורכי הדין בישראל. בעלת תואר L.L.B מפקולטה למשפטים באוניברסיטת חיפה ומגשרת מוסמכת מטעם לשכת עורכי הדין. בנוסף, בעלת רישיון נוטריון ממשרד המשפטים.

קביעת פגישה
חזרה לפורום

אפוטרופוס לקטינה

מיט
מיטל

הי רציתי להתייעץ, אחותי בת ה13 עברה בשנים האחרונות פגיעה מינית ממושכת מהבעל של אימי (האב החורג). אבי הביולוגי נהרג בתאונת דרכים לפני כ-6 שנים , לאחרונה התגלה המצב שבו היתה נתונה אחותי ולאחר חקירת המשטרה הוא הורחק למעצר בית לכמה ימים , לאחר מכן אמא החליטה שהיא בוחרת להאמין לו ולטעון שהילדה משקרת (אחרי חקירה במשטרה וחוקרת נוער של הרווחה , ויועצת, ופסיכולוגית בית ספר... שטענו שהילדה אינה משקרת ) בכל אופן לפני כשבוע וחצי היא החליטה להחזירו להתגורר בבית - חשוב לציין שבבית גרים רק שלושתם + אחי החייל שמגיע אחת ל3 שבועות לשבת . לאחר התערבות שרותי הרווחה , הילדה הוצאה מהבית ועברה להשגחה שלי , בתחילה לשבוע , ואז הוארך הצו לחודש נוסף . רציתי לשאול מה עליי לעשות ולאן לפנות ע"מ להתחיל תהליך של להיות אפוטרופוס לילדה שלא מוכנה לחזור לחיות בבית בשום אופן . אני האחות הבכורה מבין 5 אחים , היא הקטנה מכולם . אני בת 30 נשואה + 2 ילדים , לצערי איני יכולה לממן עו"ד שיעשה עבורי את כל מה שצריך , לכן אני מבקשת עצה , מאיפה עליי להתחיל ? תודה