מנהלי הפורום
חשש ידועה בציבור
כ19 שנים יחדיו בשמחה. ילדים מנשואים ראשונים לשניים. חלוקת כלכלת בית מחולקת שווה ישנה צוואת כתב יד לשניים. ובה ירושה של נכס . לבנים של בן הזוג שליש לכל אחד מהם ולבת הזוג גם שליש. 1. האם תתכן השתלטות של הגרושה והילדים (חיים בחו"ל) על כל הנכס למרות שיש צוואה בכתב .וזאת חס וחלילה עם מות בן הזוג . בנכס גר בן הזוג 38 שנה, אך בגלל אי העברה פשוטה משפטית נשארה אזהרה בטאבו לגבי הנכס מלפני 38 שנה (חצי מהנכס היה רשום על שם גרושתו ובן הזוג קנה את החצי של גרושתו כל הנכס רשום במנהל אמנם על שמו של בן הזוג, אך ובטאבו, החצי של גרושתו שנקנה על ידו לא העבר ) 2. האם תתכן "השתלטות" של בניו גם על הנכס שיש ליולא מבן זוגי, ועל הכספים בחשבון שלי באופן תיאורטי. למרות שמצבו הכלכלי של בן הזוג טוב משלי 3. האם כדאי לי לערוך הסכם ממון לנסח בעזרת עורך דין או מגשר . בין זוגי דוחה את הדבר שוב ושוב. ולהביא את ההסכם לידיעתו ולבקשו שנחתום אחרי שנוסח . האם הסכם הממון עדיף על צוואה 4. לפי הצוואה בן זוגי מאפשר לי לשהות בנכס הקיים כ5 שנים אם ח"ס אני נשארת לבד. האם ילדיו וגרושתו יכולים להוציאיני בצוו משפטי כלשהו בברכת שלום ותודה יעל